NATUURLIJKE BLIKVANGERS IN UW RUIMTE.

Duurzaam en milieubewust, dat zijn onze moswanden.

Deze tijd zijn wij veel bezig met het verduurzamen. Moswanden kunnen hier ook een onderdeel van zijn.

U creeert met deze wanden een natuurlijke uitstraling en veel sfeer in uw ruimte.

Het mos geeft een zachte uitstraling en benadrukt daarbij de gemoedelijke sfeer waardoor uw personeel en klanten zich snel thuisvoelen.

Onze moswanden passen als natuuraccent en eyecatcher in ieder interieur.


DE VOORDELEN VAN MOSWANDEN


Planten zien wij als natuurlijke accent bijna in elk interieur terugkomen. De toepassing van Mos heeft een hele nieuwe dimensie en ongekende toepassingsmogelijkheden. Waaronder: moswanden, mos schilderijen, mos cirkels & Biomontage.

De voordelen van mos

- Lange levensduur

- duurzaam

- Akoestische demping

- geen onderhoud meer nodig

- brandvertragend

- het kan geplaatst worden in donkere ruimtes

 

Verschillende soorten mos

Ijslandmos, bolmos en platmos, dit zijn de varianten die wij gebruiken bij onze moswanden. Omdat een moswand op een prominente plaats komt te hangen vraagt dit om extra aandacht. wij zullen hierin ook die extra aandacht eraan geven en zorg dragen dat ieder project uniek wordt.

Mos schilderijen

Naast de moswand hebben wij ook de mogelijkheid om mos schilderijen toe te passen. Wilt u liever geen hele wand met mos maar verschillende vlaktes met groen terug laten komen. Dan kan dit met onze mos schilderijen. Deze zijn in verschillende maten leverbaar. Ook hiervoor geld dat ze met verschillende mos soorten leverbaar zijn.

Mos cirkels

Mos cirkels zijn kleiner als de mos schilderij en de moswand. Ze kunnen net even dat stukje extra groen geven in uw intrieur. De mos cirkels zijn in verschillende maten leverbaar, met verschillende soorten mos. vraag naar de mogelijkheden.